На трьох вулицях у Чернівцях цього місяця повністю перекриють рух транспорту

Пошук
UA EN

На трьох вулицях у Чернівцях цього місяця повністю перекриють рух транспорту

Поділись новиною:

У Чернівцях через ремонтні роботи у жовтні повністю обмежать рух транспорту на вулиці Сторожинецькій, Шевченка та Ярошинської.

Про це пише С4 з посиланням на розпорядження міського голови.

Так, на вулиці Т. Шевченка «Чернівціводоканал» планує замінити аварійну ділянку центральної каналізаційної мережі. Роботи триватимуть з 2 по 4 жовтня на відрізку від вулиці Фучика до Ольжича. Після завершення робіт планують відновити дорожнє покриття та поверхневий шар тротуарів до 7 жовтня.

Капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі триває на вулиці Є. Ярошинської. У зв’язку з цим з 1 жовтня по 1 листопада перекриють рух на ділянці від вулиці Л. Кобилиці до Буковинської.

Водночас на вулиці Сторожинецькій заплановані аварійні роботи у мережах водопостачання. Ремонт відбудеться на перехресті з вулицею Запорізькою. Повністю обмежать рух для транспорту з 7 по 14 жовтня. Опісля триватиме відновлення асфальтного покриття вулично-дорожньої мережі. Роботи планують завершити до 17 жовтня.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на вулиці Руській з 1 жовтня по 1 листопада повністю обмежать рух транспорту на ділянці від вулиці Зеленої до Січових Стрільців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Командир 82-ї Буковинської бригади Дмитро Волошин отримав звання «Герой України»
У День Захисників і Захисниць України президент Володимир Зеленський вручив командиру 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади полковнику Дмитру Волошину звання «Герой України». Про це п...
Війна
01.10
13:48
Як у Чернівцях відзначили День Захисників і Захисниць України (фото)
День Захисників і Захисниць України — державне свято, що відзначається щороку 1 жовтня в день Покрови Пресвятої Богородиці. Започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом із назвою «День зах...
Війна
01.10
11:30
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано