На смерть переїхав буковинку й втік з місця події: деталі трагічної ДТП на Буковині

Пошук
UA EN

На смерть переїхав буковинку й втік з місця події: деталі трагічної ДТП на Буковині

Поділись новиною:

У понеділок, 13 листопада, у селі Магала сталася смертельна ДТП. Вантажівка наїхала на буковинку, яка від отриманих травм померла на місці події.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Аварія трапилась на автодорозі Н-03 із сполученням Житомир – Чернівці. Правоохоронці попередньо встановили, що 46-річний житель Хмельницької області, керуючи вантажівкою «МАН», наїхав на 38-річну місцеву жительку та поїхав з місця пригоди.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди буковинка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Згодом правоохоронці встановили місце перебування водія, а транспортний засіб вилучили.

Ще одна автопригода з потерпілими трапилась 13 листопада на вулиці Головній у Чернівцях. Попередньо поліцейські з’ясували, що 48-річний житель села Чагор, керуючи автомобілем Fiat Doblo, наїхав на 15-річного пішохода.

Внаслідок аварії неповнолітній житель села Чагор отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до лікарні.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Раніше ми писали про те, що У Чернівцях 12 листопада нетверезий водій зіткнувся з іншою автівкою, після чого влетів у паркан.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано