На пункті пропуску «Мамалига» викрили жінку, яка намагалася незаконно вивезти електронні цигарки за кордон

Пошук
UA EN

На пункті пропуску «Мамалига» викрили жінку, яка намагалася незаконно вивезти електронні цигарки за кордон

Поділись новиною:

Жінку, яка намагалася незаконно вивезти електронні цигарки до Молдови, викрили на Буковині. Понад 100 одиниць тютюнових виробів вона заховала серед дитячих речей.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецьку митницю.

«23 вересня в пункт пропуску “Мамалига-Крива” прибув автомобіль під керування громадянки України, котра прямувала разом із двома дітьми до Молдови. Для перетину кордону жінка обрала “зелений коридор”, чим засвідчила про відсутність товарів, обовʼязкових для декларування та оподаткування», — зазначають правоохоронці.

Проте під час огляду особистих речей та багажу українки митники виявили приховані одноразові електронні сигарети без марки акцизного збору. Вказується, що 111 одиниць нікотиновмісних пристроїв для куріння різних торгових марок були заховані серед особистих речей, дитячих іграшок, у дитячому візочку та в аптечці.

За цим фактом правоохоронці склали протокол про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Електронні сигарети, орієнтовна вартість яких складає близько 100 тис. грн, вилучили.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на пункті пропуску «Порубне» прикордонники викрили іноземця, який намагався вивезти з України наркотики.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано