На пункті пропуску «Красноїльськ» з понеділка запрацює «єЧерга» для вантажівок

Пошук
UA EN

На пункті пропуску «Красноїльськ» з понеділка запрацює «єЧерга» для вантажівок

Поділись новиною:

З 22 липня електронна черга для вантажівок почне працювати для порожніх вантажівок на пункті пропуску «Красноїльськ – Вікову де Сус» з Румунією.

Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України.

Вказується, що з понеділка порожні вантажівки зможуть перетнути пункт пропуску лише за попереднім записом в системі «єЧерга» на сайті або через застосунок «єЧерга».

Реєстрація в системі «єЧерга» стартує 21 липня о 12:00. Водночас рух вантажівок за новим записом розпочнеться 22 липня о 12:00.

У відомстві додали, що «Красноїльськ – Вікову де Сус» став 16 міжнародним автомобільним пунктом пропуску, на якому працює електронна черга для вантажівок. На Буковині послугою водії вантажівок можуть також скористатися на МАПП «Порубне – Сірет» та «Мамалига – Крива».

Раніше ми писали про те, що на пункті пропуску «Порубне» 24 червня запрацювала електронна черга для пасажирських автобусів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано