На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти

Пошук
UA EN

На потреби освіти з бюджету Чернівецької громади спрямували майже 8,5 млн грн: на що витратять кошти

Поділись новиною:

Під час сесії Чернівецької міської ради 25 липня на потреби освіти з бюджету виділили майже 8,5 млн грн, які використають для підготовки закладів до роботи у новому навчальному році.

Про це повідомила начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук, пише С4.

Так, за її словами, 963 тис. грн піде на поточний ремонт приміщень ліцею №2, де буде розміщено осередок викладання предмета «Захист України». Другий такий осередок буде розташований у військово-спортивному ліцеї. Для покращення умов у ньому спрямують понад 1,9 млн грн. Ці кошти підуть на заміну вікон у навчальному корпусі й енергоефективність.

Водночас на капітальний ремонт системи водопостачання та водовідведення у садочку №39 спрямують 869 тис. грн. Це, за словами начальниці управління освіти, єдиний садок, який непід’єднаний до міської мережі.

На встановлення сучасних спортивних майданчиків у ліцеях №7 та №17 передбачили понад 1,8 млн грн.

Разом з тим, за понад пів мільйона гривень буде виконано заходи з пожежної безпеки у дитячих садочках. Також за ці кошти збільшать потужності електромережі у закладах дошкільної освіти, облаштовані внутрішні вбиральні у Чорнівській гімназії, придбано газовий котел для студії «Гердан».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях перевіряють готовність дитячих садочків до початку навчального року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано