На кількох вулицях у Чернівцях на місяць перекрили рух транспорту: де тривають обмеження

Пошук
UA EN

На кількох вулицях у Чернівцях на місяць перекрили рух транспорту: де тривають обмеження

Поділись новиною:

У Чернівцях на декількох вулицях перекрили рух транспортних засобів. Обмеження пов’язані із проведенням ремонтних робіт.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

Так, через проведення капітального ремонту проїзду з 21 червня до 21 липня частково обмежили рух транспорту на проспекті Незалежності 54, 105, 107, а також на вулиці І. Миколайчука 1, 3 та по вулиці Є. Максимовича 16-А.

Так само через капітальний ремонт проїзду з 21 червня до 21 липня частково перекрили рух по вулиці Героїв Майдану 109–113.

Водночас із 21 червня до 30 липня повністю обмежили рух транспорту на ділянці дороги перед під’їздами, що по вулиці Південно-Кільцевій 3. На цій ділянці капітально ремонтують трубопроводи централізованого теплопостачання.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до 19 липня на вулиці О. Романця та Марморозькій у Чернівцях також частково перекрили рух транспортних засобів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано