На Ентузіастів стане світліше: у Чернівцях працівники «Міськсвітла» завершують ремонт вуличного освітлення

Пошук
UA EN

На Ентузіастів стане світліше: у Чернівцях працівники «Міськсвітла» завершують ремонт вуличного освітлення

Поділись новиною:

У Чернівцях працівники комунального підприємства «Міськсвітло» завершують ремонт освітлення на вулиці Ентузіастів. На цій ділянці вже встановили залізобетонні та металеві опори.

Про це повідомляють репортери С4.

Десять металевих та залізобетонних опор встановили на вулиці Ентузіастів. Розмістили їх по обидві сторони вулиці, там, де дозволили наявні мережі. Ремонтні роботи профінансували з бюджету Чернівецької громади.

«Наразі ми дуже обмежені в коштах, тому в цьому році будемо робити до перехрестя, на наступний рік, коли буде фінансування, будемо робити далі. Але є проблема, тут дуже багато мереж, дуже складний рельєф, тому сама підготовка до виконання цього відновлення тривала тиждень чи два», — розповідає директор МКП «Міськсвітло» Андрій Шалєєв.

Освітлення на вулиці Ентузіастів має бути з вечора 14 червня і працюватиме до початку комендантської години.

«Складність була в тому, що тут дуже велика запаркованність автомобілів. Зараз завершальний етап. Ще маємо все під’єднати», — каже електромонтер «Міськсвітла» Владислав Скиба.

Освітлення відновили від вулиці Воробкевича до провулка Ентузіастів. Ліхтарі на опорах енергоощадні.

«У нас дуже важливе енергоощадження. Коли зараз проблема з електроенергією, то зменшення потужностей дуже важливе. Ми за останні два тижні на майже десятьох вулицях поміняли ліхтарі, відповідно навантаження на ці вулиці впало вдвічі», — додає Андрій Шалєєв.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Уряд доручив чиновникам і бізнесу відмовитися від використання кондиціонерів і зовнішнього освітлення будівель.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На кількох вулицях у Чернівцях на місяць перекрили рух транспорту: де тривають обмеження
У Чернівцях на декількох вулицях перекрили рух транспортних засобів. Обмеження пов’язані із проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради....
Вебсайт та YouTube-канал «C4» отримали ліцензію від Нацради: регулятор пояснив, чому це важливо
З 2023 року в Україні триває процес реєстрації друкованих та онлайн-медіа. Згідно з новим Законом «Про медіа», керівники та власники медіаресурсів зобов’язані зареєструватися, подаючи заяву до Націон...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано