На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей

Пошук
UA EN

На Буковину з Донеччини евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей

Війна
25.09
22:09

Поділись новиною:

У Чернівецьку область із Донеччини 25 вересня прибув евакуаційний потяг. З прифронтового регіону евакуювали 47 людей, серед них — 14 дітей.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку начальника Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка.

«Щойно до Чернівців прибув евакуаційний потяг, який доставив до нашої області 47 внутрішньо переміщених осіб, серед яких 14 дітей. Це жителі прифронтового регіону, а саме Костянтинівської, Покровської, Курахівської, Добропільської, Селидівської, Торецької та Мирноградської громад Донецької області», — написав Запаранюк.

Очільник ОВА зазначив, що по прибуттю потяга людей нагодували, надали психологічну та медичну підтримку, а також речі першої потреби. Вони проживатимуть у заздалегідь підготовлених закладах у Хотинській, Топорівській, Заставнівській та Вижницькій громадах.

«У цьому контексті ми враховували особливі потреби окремих категорій осіб та принцип єдності родин. Приміщення для їх тимчасового проживання на території нашої області відремонтовані, а також облаштовані меблями та оснащені побутовою технікою», — додав Руслан Запаранюк.

Читайте також: У громаді на Буковині облаштували інтеграційний центр для переселенців.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Чернівці та румунська Клуж-Напока стали містами-побратимами
У Румунії 24 вересня відбулося підписання Договору про побратимство між Чернівцями та Клуж-Напокою. Про це повідомив міський голова Роман Клічук, пише С4. «Схожість наших двох міст сприятим...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано