На Буковині жінка, щоб уникнути відповідальності за незаконну торгівлю, намагалася підкупити офіцера поліції

Пошук
UA EN

На Буковині жінка, щоб уникнути відповідальності за незаконну торгівлю, намагалася підкупити офіцера поліції

Поділись новиною:

Мешканці Чернівецької області повідомили про підозру у наданні неправомірної вигоди правоохоронцю. Нині підозрювану помістили під домашній арешт.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Під час досудового розслідування співробітники поліції з’ясували, що наприкінці квітня цього року дільничний офіцер поліції задокументував порушення правил торгівлі підакцизних товарів 61-річною жителькою Чернівців.

Опісля правоохоронець склав адміністративний протокол за ч. 4 ст. 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно жінки та готував матеріали для скерування до суду для розгляду.

За інформацією поліції, чернівчанка, щоб адмінпротокол не скеровували до суду, вирішила запропонувати правоохоронцю гроші.

«Офіцер поліції відмовився від пропозиції та попередив жінку про кримінальну відповідальність за такі дії. Однак, незважаючи на застереження правоохоронця, порушниця поклала на стіл службового кабінету працівника поліції 10 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце інциденту офіцер поліції викликав слідчо-оперативну групу Чернівецького райуправління поліції, яка задокументувала правопорушення та вилучила кошти.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав фігурантці запобіжний захід у виді домашнього арешту.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині 19 річний водій, щоб уникнути відповідальності за порушення ПДР, намагався підкупити поліцейських.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано