На Буковині жінка під час продажу товарів в інтернеті втратила майже 27 тис. грн через шахраїв

Пошук
UA EN

На Буковині жінка під час продажу товарів в інтернеті втратила майже 27 тис. грн через шахраїв

Поділись новиною:

Мешканка Чернівецької області натрапила на шахраїв та втратила майже 27 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, до працівників поліції 21 серпня звернулася 51-річна жителька села Магала та повідомила, що потрапила в шахрайську пастку під час продажу товарів в інтернеті. 

Поліцейські встановили, що заявниця розмістила оголошення про продаж різних товарів на інтернет платформі. Під час переписки з «потенційним покупцем» обговорили умови, які цілком влаштували жінку. Надалі буковинка отримала фішингове посилання на оформлення онлайн-доставки.

«Жінка перейшла за посиланням та ввела реквізити своєї банківської картки. У результаті чого з її кредитного рахунку перерахувалося майже 27 тисяч гривень», – йдеться у повідомленні.

Наразі поліцейські розслідують справу та встановлюють особу зловмисника.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині 18 серпня двоє громадян потрапили на гачок аферистів. Потерпілі втратили майже 12 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

До центру рекрутингу української армії у Чернівцях за два тижні роботи звернулося понад 40 людей: які посади обирають
У місцевому ЦНАПі у Чернівцях вже понад два тижні працює центр рекрутингу української армії. За цей час до установи звернулося понад 40 людей. З них 10% – це жінки. Тут охочі поповнити лави Збройних ...
Війна
11.09
11:21
Найкращих працівників освіти Чернівецької громади нагородять премією імені Юрія Федьковича
14 працівників освіти Чернівецької громади отримають премію імені Юрія Федьковича у розмірі понад 9 тисяч гривень. Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької м...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано