На Буковині жертвою псевдобанкіра стала 19-річна місцева жителька: на скільки її ошукали

Пошук
UA EN

На Буковині жертвою псевдобанкіра стала 19-річна місцева жителька: на скільки її ошукали

Поділись новиною:

Мешканка Дністровського району стала жертвою псевдобанкіра, який ошукав її на майже 45 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

15 вересня до поліції звернулася 19-річна жителька села Рукшин та повідомила, що стала жертвою шахрайства. Заявниця отримала дзвінок від невідомого, який представився працівником служби безпеки банку. Під приводом розблокування нібито заблокованого рахунку, співрозмовник порекомендував буковинці перерахувати кошти на більш захищений рахунок. Жінка повірила незнайомцю та власноруч перерахувала майже 45 тисяч гривень на рахунок афериста.

За вказаним фактом незаконного заволодіння коштами громадян поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються до власників карткових рахунків: не довіряйте інформації про заблокування банківської картки чи несанкціонований переказ коштів, перевірте її зателефонувавши на гарячу лінію фінансової установи за номером на звороті вашої картки.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині псевдопродавець ошукав місцеву жительку на майже 10 тисяч гривень.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано