На Буковині затриманий на кордоні ухилянт напав на працівників ТЦК та намагався задушити військового

Пошук
UA EN

На Буковині затриманий на кордоні ухилянт напав на працівників ТЦК та намагався задушити військового

Війна
24.06
15:09

Поділись новиною:

Військовозобов’язаний громадянин скоїв напад на працівників територіального центру комплектування та соціальної підтримки, внаслідок чого військові отримали тілесні ушкодження.

Про це пише С4 з посиланням на службу зв’язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.

Відомо, що чоловіка затримали, коли той намагався незаконно потрапити за кордон. Правоохоронці передали його представникам ТЦК та СП.

«Прямуючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних, чоловік здійснив напад на військовослужбовців та наніс тілесні ушкодження, здійснив спробу удушення водія ременем безпеки», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції, щоби вгамувати порушника, водночас військовим знадобилася допомога екстреної медичної служби.

«Після вчиненого чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі», – повідомляють у службі зв’язків з громадськістю.

У ТЦК додають, що військові, на яких скоїли напад, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах, проте за станом здоров’я їх перевели до ТЦК та СП.

Нагадаємо, 1 червня у Чернівцях також стався конфлікт між цивільним та представником ТЦК та СП. Чоловік напав і вдарив військового, чим спровокував удар у відповідь.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано