На Буковині затримали водія, який на смерть збив велосипедистку і втік: у поліції розповіли деталі трагедії

Пошук
UA EN

На Буковині затримали водія, який на смерть збив велосипедистку і втік: у поліції розповіли деталі трагедії

Поділись новиною:

У п’ятницю, 29 березня, у Сокирянах нетверезий водій на смерть збив велосипедистку. Чоловіка, який вчинив ДТП і втік із місця події, уже затримали правоохоронці.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що ввечері 29 березня до поліції надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги в місті Сокиряни виявили труп жінки з тілесними ушкодженнями характерними для ДТП.

Відтак, на пошуки зловмисника і його транспортного засобу було орієнтовано особовий склад відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що до вчинення автопригоди зі смертельним наслідком причетний 35-річний місцевий житель.

Попередньо правоохоронці встановили, що водій на момент вчинення автопригоди був у стані сп’яніння.

Поліцейські затримали буковинця в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України, а автомобіль Audi А6 вилучили та помістили на арешт майданчик.

Тіло загиблої 43-річної жительки села Коболчин правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи.

За вказаним фактом співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП у Чернівецькій області внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286–1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За скоєння автопригоди зі смертельним наслідком йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях на пішохідному переході водійка збила пенсіонерку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано