На Буковині затримали ухилянта та перевізника, які намагалися втекти від прикордонників на позашляховику

Пошук
UA EN

На Буковині затримали ухилянта та перевізника, які намагалися втекти від прикордонників на позашляховику

Поділись новиною:

Прикордонники в Чернівецькій області викрили військовозобов’язаного чоловіка, який намагався незаконно перетнути кордон. Допомагав йому в цьому місцевий житель.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що, реалізуючи оперативну інформацію про протиправну діяльність на ділянці відділу «Селятин», прикордонний патруль виявив рух позашляховика в бік державного кордону з Румунією.

«Під час затримання водій на автомобілі вдався до втечі. Однак під час переслідування не впорався з керуванням на швидкості в гірській місцевості й пошкодивши колеса авто. Окрім водія, в автомобілі перебував ще один чоловік. Прикордонники з’ясували, що пасажир, мешканець Запорізької області, заплатив місцевому жителю 8,5 тисяч євро за доставлення до кордону та вказання подальшого маршруту руху через гори до Румунії», — йдеться в дописі.

Щодо затриманих правоохоронці склали матеріали про адміністративні правопорушення за статтями 204–1 та 185–10 Кодексу України.

Крім цього, щодо водія автомобіля до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині двоє молодиків влаштували «бізнес» на ухилянтах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано