На Буковині затримали ще двох ухилянтів та перевізників: як їх покарали

Пошук
UA EN

На Буковині затримали ще двох ухилянтів та перевізників: як їх покарали

Поділись новиною:

Правоохоронці на Буковині затримали ще двох ухилянтів та перевізників. Порушники хотіли через гори в обхід пунктів пропуску потрапити до Румунії.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Вказується, що викрили їх на ділянці відділу «Фальків».

«Двоє мешканців Харкова заплатили чоловіку 10 тисяч гривень за супровід до прикордоння в обхід контрольних постів та патрулів. Далі ще одна харків’янка за таку ж суму зголосилася довезти земляків на власному авто до лінії державного кордону. Після цього “туристи” мали намір через гори потрапити до Румунії по електронній карті за маршрутом, який придбали в головного організатора схеми за 4 тисячі доларів США», — йдеться в повідомлені правоохоронців.

Однак, увесь рух порушників проходив під контролем прикордонників, співробітників СБУ та Національної поліції. Тож громадяни затримали неподалік кордону.

Жінці та чоловіку, які виконували ролі провідників, загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Щодо їхніх «клієнтів» складені протоколи про адміністративне правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях на близько 30 локаціях завершують ремонти міжбудинкових проїздів: перелік адрес
У Чернівцях комунальники завершують поточний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це пише С4 з посиланням на «МіськШЕП». Фото ілюстративне У підприємстві зазначають, що заплановані роботи на 2...
Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано