На Буковині затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол

Пошук
UA EN

На Буковині затримали іноземця, якого розшукував Інтерпол

Поділись новиною:

На кордоні України з Румунією охоронці рубежу затримали 43-річного громадянина Швейцарії, якого розшукував Інтерпол.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що на пункті пропуску «Порубне» з наміром виїхати з України прибув громадянин Швейцарії 1981 року народження. Під час прикордонного контролю спрацювала база даних «Інтерпол», де зазначалося, що громадянин перебуває в розшуку за ініціативи правоохоронних органів Швейцарії.

Прикордонники затримали чоловіка та передали представникам Національної поліції. Зі слів затриманого, у Швейцарії його тричі штрафували за керування автомобілем без посвідчення водія та одного разу за спротив поліції під час затримання.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині заарештували чоловіка, який брав по 12 тис. євро з ухилянтів за перетин кордону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано