На Буковині затримали чоловіка, який ймовірно побив до смерті товариша: подробиці

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, який ймовірно побив до смерті товариша: подробиці

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області затримали 32-річного місцевого жителя, який ймовірно побив до смерті свого товариша. Поліцейські з’ясували, що під час спільного розпивання алкоголю затриманий завдав майже 20 ударів кулаками та ногами 60-річному другові.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що 7 вересня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в селі Недобоївці у власному господарстві виявили тіло 60-річного місцевого жителя з тілесними ушкодженнями, характерними, ймовірно, для насильницької смерті.

Поліцейські встановили, що напередодні під час спільного розпивання алкогольних напоїв у дворі будинку між двома буковинцями виникла словесна суперечка, яка переросла в бійку. Під час конфлікту 32-річний житель села Владична наніс майже 20 ударів кулаками та ногами по різних частинах тіла 60-річного місцевого жителя. Після інциденту чоловіки зайшли в будинок та лягли спати, а вранці молодший виявив господаря без ознак життя.

Тіло загиблого правоохоронці відправили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточних причин смерті.

Поліцейські затримали чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Наразі слідчі поліції готують клопотання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях затримали чоловіка, який ймовірно побив до смерті цивільну дружину.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано