На Буковині заарештували чоловіка, який незаконно зберігав вдома арсенал зброї та боєприпасів

Пошук
UA EN

На Буковині заарештували чоловіка, який незаконно зберігав вдома арсенал зброї та боєприпасів

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці викрили місцевого жителя, який незаконно зберігав вдома арсенал зброї та боєприпасів. Відповідно до чинного законодавства, йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці з’ясували, що 36-річний житель села Горошівці придбав і зберігав удома вогнепальну зброю, боєприпаси та набої без відповідного на це дозволу. Під час проведення обшуку за місцем проживання чоловіка поліцейські виявили та вилучили:

  • автомат АК-12;
  • гранати;
  • запали;
  • патрони невстановленого типу;
  • бронебійні набої та інші вибухові пристрої.

Відтак, фігуранта поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Вилучене правоохоронці направили для проведення експертиз до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, яка довела, що боєприпаси бойові та становлять загрозу для населення.

Також слідчі Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили фігуранту про підозру. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, у п’ятницю, 30 травня, за клопотанням слідчих поліції суд обрав запобіжний захід затриманому у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині заарештували чоловіка, який брав по 12 тис. євро з ухилянтів за перетин кордону.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано