На Буковині встановили ще два будинки у модульному містечку

Пошук
UA EN

На Буковині встановили ще два будинки у модульному містечку

Війна
20.01
15:17

Поділись новиною:

Модульне містечко у Чорногузах Вижницької громади поповнилось на ще два будинки. Там впродовж двох років зможуть безкоштовно проживати вимушені переселенці, які втратили власні домівки.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Модульне містечко в Чорногузах почали зводити торік улітку. Для нього в селі було виділено чотири гектари землі.

Завдяки японським партнерам, містечко буде обладнано потужним генератором, який забезпечить повну автономність у період постійних відключень світла.

Раніше тут уже встановили два будиночки, в них замешкали Галина Рябцева з дочкою-школяркою із Запорізької області та родина пенсіонерів з селища Первомайське на Миколаївщині.

Ми є у Facebook

Засновником та ініціатором проєкту є благодійний фонд Єгора Недашківського та Микити Дядюшка «Relocation: UA», який залучив на Буковину японських інвесторів.

ВПО зможуть проживати у модульних будинках безкоштовно два роки, платитимуть лише за комунальні послуги. Потім донор може продати це житло на виплату чи здавати в оренду.

Раніше ми писали про те, що на Буковину із Чехії прибули модульні будинки для тимчасового проживання вимушених переселенців. Вони оснащені всім необхідним: є холодильники, панелі для приготування їжі, пральні машини.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано