На Буковині впродовж вихідних затримали майже 40 ухилянтів, які намагались незаконно перетнути держкордон

Пошук
UA EN

На Буковині впродовж вихідних затримали майже 40 ухилянтів, які намагались незаконно перетнути держкордон

Поділись новиною:

Упродовж вихідних у Чернівецькій області завадили 24 випадкам незаконного перетину держкордону України з Румунією та Молдовою. Загалом правоохоронці затримали 38 порушників.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Зокрема, 15 жовтня охоронці кордону відділу «Селятин» затримали трьох правопорушників, які рухалися до кордону на легковому автомобілі. Групу чоловіків виявили на одному з контрольних постів Вижницького району Чернівецької області.

«Під час перевірки документів громадяни України не змогли пояснити охоронцям кордону мету прибуття до прикордоння, а згодом зізналися, що планували незаконно перетнути українсько-румунський кордон поза пунктом пропуску», – вказують прикордонники.

Водночас військовослужбовці відділів «Шибени», «Фальків», «Герца», «Мамалига», «Сокиряни» та «Кельменці» затримали ще 35 осіб призовного віку, які в незаконний спосіб намагалися потрапити до сусідніх країн.

Усіх правопорушників притягнули до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селі Гвіздівці на Буковині поліція з прикордонниками спіймали чоловіка, який намагався переправити лучанина через українсько-румунський кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано