На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Пошук
UA EN

На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Поділись новиною:

Упродовж 26 квітня в Чернівецькі області сталися три пожежі. Зокрема, вогнеборці ліквідували загоряння в Сторожинецькій, Кельменецькій та Кіцманській громадах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 26 квітня в селі Банилів-Підгірний Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Вогонь помітили очевидці та зателефонували до Служби порятунку. Оскільки споруда була дерев’яна, вогонь швидко поширився і охопив площу 40 кв.м. Вогонь знищив господарську будівлю. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Решта пожеж рятувальники ліквідували в селі Нагоряни Кельменецької територіальної громади Дністровського району та місті Кіцмань Кіцманської територіальної громади Чернівецького району.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині трапилися дві пожежі. Горіла покрівля цеху із виготовлення паливних брикетів та автомобіль.

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано