На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Пошук
UA EN

На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Поділись новиною:

У Чернівецькій області впродовж 16 березня сталося три пожежі. Зокрема, горіла господарська будівля в Селятинській територіальній громаді, ще два загоряння трапилися в Сокирянській та Чудейській громадах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Відтак, 16 березня в селі Селятин Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. Полум’я швидко охопило споруду, адже вона була дерев’яною. На подвір’ї ніхто не проживав, тому вогонь помітили сусіди й подзвонили за номером 101.

Вогнеборці, які приїхали на виклик ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття, та врятували від знищення поруч розташований будинок. Унаслідок пожежі згоріла господарська будівля. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Ще дві пожежі було ліквідовано в селі Шебутинці Сокирянської територіальної громади Дністровського району та селі Буденець Чудейської територіальної громади Чернівецького району.

Нагадаємо, у ДСНС пояснили, чому не варто спалювати сухостій і як правильно його позбутися.

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано