На Буковині вогнеборці ліквідували дев’ять пожеж

Пошук
UA EN

На Буковині вогнеборці ліквідували дев’ять пожеж

Поділись новиною:

Упродовж вихідних на Буковині сталися дев’ять пожеж. Зокрема, вогнеборці ліквідували загоряння в Чернівецькому та Дністровському районах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 29 квітня в селі Юрківці Юрковецької територіальної громади Чернівецького району виникла пожежа в житловому будинку. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі. Вогонь охопив площу 20 кв.м. Рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття, не допустивши подальшого розповсюдження полум’я. Унаслідок пожежі знищено меблі, побутову техніку, речі домашнього вжитку.

Так само уночі 30 квітня в селі Шишківці Ставчанської територіальної громади Чернівецького району також трапилася пожежа в житловому будинку. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 60 кв.м. Вогонь знищив покриття та перекриття житлового будинку, меблі, побутову техніку та домашні речі. Попередня причина пожежі — коротке замикання телевізора.

У ДСНС також додали, що інші пожежі впродовж вихідних було ліквідовано в Дністровському та Чернівецькому районах.

Нагадаємо, 27 квітня в Чернівцях вогнеборці ліквідували дві пожежі. Горів житловий будинок та сміття на відкритій території.

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано