На Буковині водійка на смерть наїхала на 55-річного велосипедиста: подробиці аварії

Пошук
UA EN

На Буковині водійка на смерть наїхала на 55-річного велосипедиста: подробиці аварії

Поділись новиною:

У неділю, 28 липня, в Оршівцях водійка на смерть наїхала на 55-річного велосипедиста. Чоловік раптово виїхав на зустрічну смугу руху.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські встановили, що 30-річна водійка автомобіля Skoda Octavia наїхала на 55-річного велосипедиста, який раптово виїхав на зустрічну смугу руху. У результаті ДТП житель села Оршівці отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Правоохоронці затримали кермувальницю в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, У Чернівецькій області 27 липня сталися дві аварії з потерпілими пішоходами, серед постраждалих — діти.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано