На Буковині водій вантажівки на смерть збив велосипедиста: подробиці ДТП

Пошук
UA EN

На Буковині водій вантажівки на смерть збив велосипедиста: подробиці ДТП

Поділись новиною:

У вівторок, 27 серпня, у Банилові сталася ДТП зі смертельним наслідком. В аварії загинув 64-річний велосипедист, на якого наїхав водій вантажівки.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо поліцейські встановили, що 62-річний житель Хмельницької області, керуючи автомобілем FAW допустив наїзд на 64-річного велосипедиста. У результаті ДТП велосипедист, житель села Банилів отримав численні тілесні ушкодження та помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

За фактом аварії слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб правоохоронці вилучили та помістили на арештмайданчик. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у селі Лукавці в Чернівецькій області 26 серпня сталася аварія з потерпілим пенсіонером.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано