На Буковині виявили групу зловмисників, яка розповсюджувала наркотики на території області: що їм загрожує

Пошук
UA EN

На Буковині виявили групу зловмисників, яка розповсюджувала наркотики на території області: що їм загрожує

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області викрили зловмисників, які продавали наркотики на території Буковини. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські з’ясували, що жителі Чернівецького району, віком від 23 до 55 років, налагодили схему нелегального бізнесу шляхом реалізації наркотиків на території Чернівців та області. Правоохоронці задокументували понад десять фактів збуту фігурантами наркотичних речовин.

25 липня поліцейські затримали одного з учасників групи одразу ж після чергового збуту наркотиків.

Під час проведення обшуків за місцями проживання зловмисників та в їхніх транспортних засобах правоохоронці виявили та вилучили:

  • кущі конопель;
  • канабіс;
  • шишки канабісу;
  • амфетамін;
  • чорнові записи;
  • пакувальні засоби;
  • електронні ваги;
  • та інші речові докази нелегального бізнесу.

Вартість вилучених наркотиків за цінами чорного ринку становить майже 100 тисяч гривень. Усі речові докази співробітники поліції відправили на експертизу.

Наразі слідчі поліції повідомили п’ятьом чоловікам про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, а наймолодшому фігуранту — ч. 1 ст. 307 ККУ.

Також, правоохоронці звернулися до суду з клопотаннями про обрання всім підозрюваним запобіжних заходів у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чернівчанину, який вирощував на балконі коноплі, загрожує до семи років за ґратами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано