На Буковині викрили шахрайку, яка під виглядом онкохворої видурила в буковинця понад пів мільйона гривень на «лікування»

Пошук
UA EN

На Буковині викрили шахрайку, яка під виглядом онкохворої видурила в буковинця понад пів мільйона гривень на «лікування»

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці викрили жінку, яка, видаючи себе за онкохвору жінку, збагачувалась коштами небайдужого буковинця. Кошти шахрайка легалізувала. Її викрили та повідомили про підозру за двома статтями.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, до поліції звернувся 26-річний буковинець, який розповів, що невідомі особи в інтернеті видурили у нього кошти на лікування онкології неіснуючої жінки. 

Правоохоронці встановили особу порушниці. Нею виявилася 35-річна жителька Чернівецького району. Поліцейські з’ясували, що буковинка в одній із соцмереж створила фейкову сторінку.

«Щоб незаконно збагатитися, шахрайка познайомилась в інтернеті із заявником та, видаючи себе за онкохвору, просила гроші на лікування. Довірившись, буковинець систематично перераховував кошти на банківський рахунок нібито кращої подруги хворої», – йдеться у повідомленні.

Співробітники поліції встановили, що гроші потерпілого, які надходили на банківський рахунок, зловмисниця  перераховувала на картки своїх родичів та надалі легалізувала. 

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Заставнівського відділу Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно фігурантки до суду. Їй інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 і 2 ст. 190 (Шахрайство) та ч. 1 ст. 209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині під приводом продажу автомобіля шахраї ошукали місцевого жителя на 215 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Як у Чернівцях завершувалися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фото)
У Чернівцях завершилися XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz. Зокрема, в останній день читань можна було почути публічне інтервʼю Романа Кравця із Юрієм Андруховичем, побувати на презен...
На Буковині правоохоронці розслідують ймовірне самогубство 16-річної школярки
Поліція у Чернівецькій області розслідують ймовірне самогубство 16-річної дівчини із села Клішківці. Її тіло знайшли на території домогосподарства 6 вересня. Про це журналістам С4 повідомили у від...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано