На Буковині викрили групу людей, яка налагодила масштабний продаж наркотиків

Пошук
UA EN

На Буковині викрили групу людей, яка налагодила масштабний продаж наркотиків

Поділись новиною:

На Буковині чотирьох людей підозрюють у розповсюдженні наркотиків на території області. Небезпечні речовини буковинці продавали через інтернет.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

За даними слідства, мешканці Чернівецького району розробили схему одержання прибутку від незаконного обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Зазначається, що збут амфетаміну, кокаїну, канабісу, солей «alfa-PVP» та таблеток LSD і Ecstasy учасники угруповання організували через мережу інтернет. Наркотики розповсюджували на території Чернівецької області у формі «закладок».

Відтак, правоохоронці провели 18 обшуків під час яких вилучено 1200 таблеток LSD, близько пів кілограма амфетаміну, 450 грам «аlpha-PVP», канабіс, приладдя для фасування наркотовару, комп’ютерну техніку, мобільні телефони та готівку.

Орієнтовна вартість забороненого товару, за даними правоохоронців, сягає близько 2 млн грн.

Наразі чотирьох учасників організованої групи затримали. Буковинцям повідомили про підозру за фактом незаконного виготовлення, зберігання, та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Нагадаємо, раніше буковинцю, який незаконно зберігав наркотики для власного вживання, поліцейські повідомили про підозру. Чоловіка викрали в січні цього року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано