На Буковині викрили чоловіка, який намагався поза пунктами пропуску переправити ухилянта до Молдови

Пошук
UA EN

На Буковині викрили чоловіка, який намагався поза пунктами пропуску переправити ухилянта до Молдови

Поділись новиною:

Правоохоронці в Чернівецькій області викрили 27-річного місцевого жителя, який допомагав військовозобов’язаному втекти з країни. Чоловік за грошову винагороду намагався переправити ухилянта до сусідньої Молдови.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські з’ясували, що житель села Романківці налагодив схему нелегального бізнесу та за грошову винагороду сприяв у переправленні «туристів» до Республіки Молдова поза офіційним пунктом пропуску.

«”Бізнесмен”, спершу на човні переправляв охочих виїхати за кордон через річку Дністер до Дністровського району, а надалі на автомобілі Ford Scorpio доправляв до ліні розмежування. Під час поїздки фігурант надавав вказівки та поради переходу через кордон, а також умови передачі грошей за надані послуги», — йдеться в повідомлені поліції.

Відтак, правоохоронці затримали буковинця на території прикордонно-контрольованого району в місті Сокиряни в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Чернівецькій області затримали групу військовозобов’язаних чоловіків, які намагались втекти за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано