На Буковині викрили 42-річного чоловіка, який вирощував вдома коноплі та зберігав майже два кілограми канабісу

Пошук
UA EN

На Буковині викрили 42-річного чоловіка, який вирощував вдома коноплі та зберігав майже два кілограми канабісу

Поділись новиною:

У Чернівецькій області поліцейські викрили 42-річного місцевого жителя, який вирощував понад 660 рослин конопель. Також правоохоронці виявили в буковинця майже два кілограми канабісу.

Про це повідомляє С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Викрили протиправну діяльність 42-річного жителя села Велике під час проведення профілактичних заходів. Чоловік на присадибній ділянці за місцем проживання посіяв та вирощував рослини конопель без передбачених законодавством відповідних дозволів.

Окрім цього, у його будинку правоохоронці виявили близько двох кілограмів висушеної марихуани. Буковинець пояснив, що вирощує та висушує коноплі для себе.

Наркотичний засіб і нарковмісні рослини правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Протиправні дії чоловіка кваліфікуються за ознаками ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снодійного маку чи конопель) та ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селі Маршинці 41-річний чоловік так само займався культивуванням нарковмісних рослин.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано