На Буковині в пожежі загинув 51-річний чоловік

Пошук
UA EN

На Буковині в пожежі загинув 51-річний чоловік

Поділись новиною:

Уночі 29 жовтня в пожежі в Кіцманській громаді загинув 51-річний чоловік. Причину загоряння наразі встановлюють фахівці.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Як зазначають у ДСНС, пожежа спалахнула в автомобілі в селі Іванківці, згодом вогонь перекинувся на житловий будинок, поблизу якого було припарковане авто. Полум’я та дим помітили сусіди й викликали рятувальників.

Площа пожежі склала 24 кв.м. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу. Причину пожежі встановлюють фахівці.

Окрім цього, уночі 30 жовтня в селі Чепоноси Рукшинської громади загорілася літня кухня. Вогонь охопив площу 50 кв.м. Унаслідок пожежі згоріла літня кухня. Водночас вогнеборці врятували від знищення сусідні господарську будівлю та житловий будинок.

Попередня причина пожежі — порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі.

Ще п’ять пожеж упродовж вихідних було ліквідовано у Вижницькому, Дністровському, Чернівецькому районах і місті Чернівці.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Вижницькому районі в пожежі у власному будинку загинув 55-річний чоловік.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано