На Буковині в пожежі у власному будинку загинув 55-річний чоловік

Пошук
UA EN

На Буковині в пожежі у власному будинку загинув 55-річний чоловік

Поділись новиною:

У неділю, 22 жовтня у Вижницькому районі загорівся житловий будинок. Рятувальники ліквідували вогонь, але полум’я забрало життя 55-річного чоловіка, який перебував у будинку на момент пожежі.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У ДСНС зазначають, що загоряння сталося в селі Чорногузи Вижницької громади. Полум’я помітили сусіди та викликали рятувальників. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили всередині будинку без ознак життя 55-річного власника. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем під час паління.

Також упродовж вихідних рятувальники двічі гасили пожежі на сміттєзвалищах міста Вашківці Вижницького району. 21 та 22 жовтня там горіло сміття на площі 150 кв. м, та 140 кв. м.

Загалом протягом двох днів до ліквідації пожеж на сміттєзвалищах залучались щість рятувальників та дві одиниці техніки. За попередніми висновками фахівців, причиною пожеж став підпал.

Окрім цього, протягом вихідних було ліквідовано ще чотири пожежі в Чернівецькому районі, дві пожежі — в обласному центрі та по одній — у Вижницькому і Дністровському районах.

Нагадаємо, упродовж 19 жовтня на території Буковини сталися дві пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано