На Буковині в ДТП травмувався 21-річний мотоцикліст, який врізався у припарковане авто

Пошук
UA EN

На Буковині в ДТП травмувався 21-річний мотоцикліст, який врізався у припарковане авто

Поділись новиною:

У середу, 6 червня, у селі Іванівці внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 21-річний мотоцикліст. За цим фактом ДТП слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 35-річний водій автомобіля «ВАЗ-2106» не надав перевагу в русі мотоциклу Viper під керуванням 21-річного жителя села Грубна. Внаслідок цього мотоцикліст виїхав за межі проїжджої частини дороги та зіткнувся з припаркованим на узбіччі мікроавтобусом Mercedes-Benz Sprinter.

У результаті аварії травмувався водій мотоцикла. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до лікувального закладу для надання відповідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 4 червня у Путилі сталася ДТП з потерпілим. Попередньо, 21-річний водій автомобіля не впорався з керуванням та допустив зіткнення з причепом вантажівки.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано