На Буковині в багажнику автомобіля виявили ухилянта, який за понад пів млн грн планував потрапити за кордон

Пошук
UA EN

На Буковині в багажнику автомобіля виявили ухилянта, який за понад пів млн грн планував потрапити за кордон

Війна
18.09
11:49

Поділись новиною:

У Чернівецькій області правоохоронці викрили військовозобов’язаного чоловіка, який планував незаконно перетнути український кордон. За це він заплатив 13 тисяч доларів.

Про це пише С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

Вказується, що на одному з поліцейських постів неподалік кордону прикордонники зупинили легковий автомобіль. Окрім водія, в авто перебували двоє пасажирів – хлопець і дівчина.

«Водій стверджував, що просто підвозить знайомих в один з населених пунктів. Однак під час огляду автомобіля в багажнику прикордонники виявили ще одного чоловіка», – повідомляють у ДПСУ.

Як з’ясували правоохоронці, житель Івано-Франківської області заплатив водію 13 тисяч доларів. За ці гроші його мали доставити до визначеної точки та вказати подальший маршрут незаконного перетину кордону з України до Румунії.

Замість цього на чоловіка склали матеріали про адміністративне правопорушення. Водію ж загрожує кримінальна відповідальність за статтею 332 Кримінального кодексу України. Наразі слідство встановлює причетність до протиправної діяльності інших пасажирів автомобіля.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині викрили двох місцевих жителів, які за 10 тис. євро переправляли ухилянтів за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано