На Буковині у ДТП травмувався 25-річний водій скутера

Пошук
UA EN

На Буковині у ДТП травмувався 25-річний водій скутера

Поділись новиною:

Уночі з 18 на 19 серпня в селі Строїнці сталася ДТП з потерпілим. За фактом аварії слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Поліцейські попередньо встановили, що 25-річний чоловік, керуючи мопедом Honda, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини дороги та впав з транспортного засобу.

У результаті ДТП буковинець отримав численні тілесні ушкодження. Потерпілого медики госпіталізували до лікарні для надання допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 18 серпня на Буковині нетверезий священник на вантажівці врізався в стовп, втік з місця ДТП та побив поліцейську.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано