На Буковині судитимуть чоловіка, який самовільно ухилився від адміністративного нагляду

Пошук
UA EN

На Буковині судитимуть чоловіка, який самовільно ухилився від адміністративного нагляду

Поділись новиною:

У Чернівецькій області судитимуть буковинця, який самовільно ухилився від адміністративного нагляду, не повідомивши про це правоохоронців.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Раніше засуджений житель Чернівецького району самовільно залишив місце проживання з метою ухилення від адміністративного нагляду. Поліцейські завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду.

Під час досудового розслідування поліцейські відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції встановили, що неодноразово судимий 49-річний житель селища Лужани, на підставі ухвали Кіцманського районного суду Чернівецької області, з вересня 2022 року перебуває під адміністративним наглядом співробітників поліції. Чоловік знав, яких тимчасових правил йому необхідно дотримуватися.

Однак, незважаючи на встановлені йому тимчасові обмеження з 29 грудня 2022 року по 20 січня 2023 порушник самовільно, без поважних причин, покинув місце проживання, не повідомивши правоохоронців.

Поліцейські зібрали достатню кількість доказів протиправної поведінки чоловіка та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 395 (Порушення правил адміністративного нагляду) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, буковинські поліцейські встановили особу чоловіка, який увечері 14 березня спричинив стрілянину в Чернівцях. Ним виявився 26-річний житель села Олексіївка Дністровського району.

Читайте також:

Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано