На Буковині сталося десять пожеж у житлових секторах та на відкритих територіях: якими є наслідки

Пошук
UA EN

На Буковині сталося десять пожеж у житлових секторах та на відкритих територіях: якими є наслідки

Поділись новиною:

Упродовж доби на території Чернівецької області трапилося десять пожеж. Загоряння виникли в житлових секторах та на відкритих територіях.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Зокрема, 24 травня в селі Чагор виникла пожежа в житловому будинку. Службу порятунку про неї повідомили очевидці. Площа загоряння склала 140 кв. м. Вогнеборці, які прибули на виклик, ліквідували вогонь, врятувавши від знищення будинок. Унаслідок пожежі згоріли побутова техніка та домашні речі. Причину пожежі нині встановлюють фахівці.

У селі Коровія горіли житловий будинок та гараж. За попередніми висновками фахівців, загоряння виникло в гаражі з подальшим перекиданням на будинок. Помітивши пожежу, власники зателефонували на спецлінію «101». Рятувальники ліквідували вогонь на площі 120 кв. м. Від знищення вдалося врятувати житловий будинок та розташовану поруч господарську будівлю. Унаслідок пожежі згоріли гараж та авто, яке було всередині. Полум’я також пошкодило покрівлю і перекриття житлового будинку. Причину пожежі наразі встановлюють.

Решта пожеж минулої доби ліквідували в житловому секторі та на відкритій території в обласному центрі, Чернівецькому, Вижницькому та Дністровському районах.

Нагадаємо, у середу, 22 травня, у Чернівецькій області вогонь спалахнув у двох житлових будинках.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано