На Буковині сталися дві ДТП: одна людина загинула

Пошук
UA EN

На Буковині сталися дві ДТП: одна людина загинула

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 4 жовтня сталися дві аварії, одна із них — зі смертельним наслідком. Наразі за двома фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Одна з ДТП сталася в селі Підзахаричі Вижницького району. Правоохоронці попередньо встановили, що 33-річна жителька Путили не впоралася з керуванням автомобіля Mitsubishi Pajero та допустила перекидання транспортного засобу.

Унаслідок аварій 27-річна пасажирка отримала травми, несумісні з життям та загинула на місці події, а кермувальницю із тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до лікарні. Тіло загиблої поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась на автодорозі «Н-10» в адміністративних межах села Новий Киселів. Попередньо правоохоронці встановили, що 33-річний водій вантажівки DAF допустив наїзд на 26-річну жінку-пішохода, яка переходила дорогу у невстановленому місці.

У результаті аварії буковинка отримала тілесні ушкодження. Лікарі доправили потерпілу до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 26 вересня у Чернівцях трапилися дві аварії з потерпілими. Унаслідок ДТП травми отримали два мотоциклісти та їхні пасажири.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано