На Буковині сталися дві ДТП із потерпілими: травми отримали троє людей

Пошук
UA EN

На Буковині сталися дві ДТП із потерпілими: травми отримали троє людей

Поділись новиною:

У понеділок, 14 жовтня, у Чернівцях трапилися дві аварії з потерпілими. Унаслідок ДТП травми отримали пішохід, водій та пасажирка.

Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Попередньо правоохоронці встановили, що на вулиці Січових Стрільців у Чернівцях 47-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Vito, допустив наїзд на 36-річного мешканця обласного центру. У результаті наїзду пішохід отримав численні тілесні ушкодження. Бригада швидкої медичної допомоги доставила потерпілого в лікарню.

Ще одна автопригода трапилася того ж дня в селі Усть-Путила Вижницького району. Попередньо правоохоронці з’ясували, що 28-річний буковинець, керуючи автомобілем «ВАЗ 21112», допустив зіткнення транспортного засобу з бетонною огорожею. Унаслідок аварії кермувальник та 37-річна пасажирка травмувалися. Лікарі шпиталізували потерпілих до медичного закладу.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучили. Досудові розслідування тривають.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в Недобоївцях під колеса вантажівки потрапив нетверезий чоловік, який рухався проїжджою частиною.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано