На Буковині сталися дві ДТП із потерпілими, серед них є дитина: деталі автопригод

Пошук
UA EN

На Буковині сталися дві ДТП із потерпілими, серед них є дитина: деталі автопригод

Поділись новиною:

У неділю, 7 квітня, у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими. Постраждав 32-річний водій та 6-річний пасажир.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, минулої доби до поліції надійшло повідомлення про ДТП на автодорозі «Т-2602», неподалік села Задубрівка. Попередньо правоохоронці встановили, що 32-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням та допустив з’їзд транспортного засобу в кювет. Унаслідок аварії кермувальник отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим у Чернівцях. Правоохоронці попередньо з’ясували, що 20-річний водій автомобіля Toyota зіткнувся з автівкою Mazda під керуванням 32-річної місцевої жительки.

У результаті ДТП 6-річний пасажир автомобіля Mazda отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили дитину до лікарні.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях 23-річний водій наїхав на малолітнього пішохода.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано