На Буковині сталася ДТП зі смертельним наслідком: загинув 46-річний чоловік

Пошук
UA EN

На Буковині сталася ДТП зі смертельним наслідком: загинув 46-річний чоловік

Поділись новиною:

У селі Зелений Гай сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. У результаті зіткнення двох автомобілів загинув 46-річний чоловік.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці встановили, що 22 червня в селі Зелений Гай 21-річний житель сусідньої держави, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не вибрав безпечної дистанції та зіткнувся з транспортним засобом «Volkswagen Golf», яким керував 46-річний місцевий житель.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Volkswagen Golf» отримав травми несумісні із життям. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортну пригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Цього ж дня до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік села Мошанець трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Правоохоронці попередньо встановили, що 47-річний житель села Михайлівка не впорався з керуванням автомобіля «ВАЗ» та допустив зʼїзд транспортного засобу в кювет та перекинувся. Унаслідок цього легковик загорівся.

У результаті аварії травми отримав водій та троє пасажирів транспортного засобу віком 16, 18 та 33 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, 20 червня в Чернівецькій області сталися дві ДТП, одна зі смертельним наслідком.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано