На Буковині щодня стається десять ДТП: у поліції розповіли, коли та де найчастіше трапляються аварії

Пошук
UA EN

На Буковині щодня стається десять ДТП: у поліції розповіли, коли та де найчастіше трапляються аварії

Поділись новиною:

Щодня на дорогах Чернівецької області стається по десять дорожньо-транспортних пригод. Найчастіше ДТП трапляються у вечірній час.

Про це журналістам С4 розповів начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП управління патрульної поліції в Чернівецькій області Анатолій Комаровський.

За його словами, протягом січня 2024 року на території Буковини сталася 31 автопригода із травмованими, у якій одна людина загинула, ще 45 — травмувалися.

У поліції кажуть — основною причиною виникнення аварій є недотримання водіями безпечної швидкості й дистанції, порушення правил маневрування та проїзду перехресть, а також ненадання переваги в русі пішоходам.

Правоохоронці також зазначають, що ДТП найчастіше трапляються на дорогах області та в місті у вечірній час.

«Найчастіше дорожньо-транспортні пригоди стаються в середу та в четвер. Це 21% від загальної кількості автопригод. Пік аварійності припадає на 18:00 вечора. Тоді інтенсивність руху збільшується. Варто виділити вулицю Героїв Майдану 71 і Старожучківський шлях 13А. В обох випадках йдеться про наїзди на пішоходів», — каже Анатолій Комаровський.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Чернівцях нетверезий водій в’їхав у припарковане авто й огорожу.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано