На Буковині рятувальники допомогли дівчині, яка не могла вибратись зі скелястого берега річки

Пошук
UA EN

На Буковині рятувальники допомогли дівчині, яка не могла вибратись зі скелястого берега річки

Поділись новиною:

На Буковині уночі 6 вересня дівчина не могла самостійно вибратись зі скелястого берега річки Дністер. Її розшукали та за допомогою човна транспортували на берег рятувальники.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

«Вночі 6 вересня на спецлінію надійшло повідомлення про те, що в селі Мошанець Кельменецької громади на скелястому березі річки Дністер перебуває дівчина 2000 року народження та не може самостійно вибратись. Батьки повідомили поліцію про зникнення дитини. Ті, своєю чергою, повідомили Службу порятунку», — йдеться в повідомлені.

Відтак, працівники державної пожежно-рятувальної частини разом із поліцією організували пошуки вздовж берега. Почувши, що її шукають, дівчина відгукнулася.

«Потерпіла перебувала на іншому березі, тому рятувальники за допомогою човна транспортували дівчину на берег та передали її батькам і поліції», — додають у ДСНС.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Вижниччині рятувальники допомогли туристці, яка травмувалася в горах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано