На Буковині п’яний водій збив на смерть чоловіка й втік: фото з місця моторошної ДТП

Пошук
UA EN

На Буковині п'яний водій збив на смерть чоловіка й втік: фото з місця моторошної ДТП

Поділись новиною:

У неділю, 11 серпня, у Вижницькому районі водій легковика наїхав на пішохода та покинув місце дорожньо-транспортної пригоди, не повідомивши про це відповідні служби. У результаті аварії 57-річний буковинець отримав травми, несумісні з життям.

Про це повідомляє поліція Чернівецької області, пише С4.

До поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Чорногузи невстановлений водій, ймовірно, керуючи автомобілем Mitsubishi Lancer допустив наїзд на пішохода і втік з місця події. Від отриманих тілесних ушкоджень внаслідок ДТП, 57-річний місцевий житель помер на місці події. Тіло загиблого поліцейські направили на судово-медичну експертизу.

На Буковині поліцейські оперативно затримали водія, який скоїв ДТП із смертельним наслідком та втік з місця події
На Буковині поліцейські оперативно затримали водія, який скоїв ДТП із смертельним наслідком та втік з місця події
На Буковині поліцейські оперативно затримали водія, який скоїв ДТП із смертельним наслідком та втік з місця події

Для розшуку водія та транспортного засобу, причетного до скоєння наїзду, було орієнтовано наряди поліції Чернівецької області. За результатами оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцеперебування автомобіля, на якому були пошкодження, характерні для дорожньо-транспортної пригоди та особу водія. Ним виявився 23-річний житель с. Коритне.

Правоохоронці з’ясували, що на момент скоєння ДТП кермувальник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Водія затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

«Слідчі поліції внесли відомості про ДТП до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України», – повідомили у поліції.

Нагадаємо, напередодні на Буковині 22-річний мотоцикліст загинув після перекидання у кювет.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано