На Буковині прикордонники затримали ще сімох ухилянтів та провідника (відео)

Пошук
UA EN

На Буковині прикордонники затримали ще сімох ухилянтів та провідника (відео)

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники викрили чергову спробу незаконного перетину держрубежу ухилянтами. Цього разу затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків та провідника.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що на ділянці відділу «Мамалига» охоронці рубежу зупинили два легкових автомобілі, у яких перебувало восьмеро чоловіків. Один із них, місцевий мешканець, планував доставити інших до кордону з Румунією та вказати подальший маршрут до сусідньої країни в обхід пунктів пропуску.

Решта затриманих, жителі Чернівецької, Івано-Франківської, Запорізької, Херсонської, Харківської та Київської областей, заплатили за таку «подорож» від п’яти до десяти тисяч доларів США. Щодо них складені матеріали про адміністративне правопорушення.

Також прикордонники встановили інших людей, причетних до протиправної схеми. За цим фактом до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені в ЄРДР.

Раніше ми писали, що на Буковині затримали експосадовця районного ТЦК, який за $5000 переправляв ухилянтів до Румунії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано