На Буковині прикордонники затримали групу ухилянтів та двох провідників

Пошук
UA EN

На Буковині прикордонники затримали групу ухилянтів та двох провідників

Війна
03.07
12:50

Поділись новиною:

Прикордонники у Чернівецькій області затримали п’ятьох військовозобов’язаних чоловіків, які планували незаконно потрапити до сусідньої Румунії. Разом з ними правоохоронці викрили двох організаторів оборудки.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що інформацію про те, що двоє мешканців прикордоння шукають охочих незаконно потрапити за межі країни прикордонники отримали заздалегідь.

Організаторам вдалося знайти п’ятьох «клієнтів», один з ділків повіз їх на автомобілі до державного кордону, а другий на іншому автомобілі здійснював супровід та «контролював» ситуацію.

«Але насправді ситуацію повністю контролювали прикордонники. Вони зупинили автомобілі неподалік кордону та затримали водіїв та пасажирів», – повідомляють у ДПСУ.

Правоохоронці з’ясували, що за переправлення до Румунії мешканці Чернівецької, Київської та Івано-Франківської областей заплатили організаторам по 8 тисяч євро. На них склади протоколи про адміністративне правопорушення.

Водночас щодо організаторів незаконної оборудки до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені в ЄРДР, порушникам оголошено підозру. Їх затримали з можливістю внесення застави.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, які ймовірно намагалися незаконно потрапити за межі країни, внаслідок чого один із нападників загинув.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано