На Буковині прикордонники пострілами затримали чотирьох ухилянтів та переправника

Пошук
UA EN

На Буковині прикордонники пострілами затримали чотирьох ухилянтів та переправника

Поділись новиною:

У Чернівецькій області прикордонники за допомогою пострілів завадили незаконній спробі перетину держрубежу ухилянтами. Цього разу затримали чотирьох військовозобов’язаних чоловіків та переправника.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що пізно ввечері прикордонний наряд на одному з контрольних постів намагався зупинити легковий автомобіль для перевірки. Однак водій автомобіля не виконав вимогу правоохоронців про зупинку та продовжив рух на великій швидкості.

«Прикордонники організували переслідування та через деякий час їм вдалося заблокувати авто неподалік кордону. Проте водій та пасажири легковика вдалися до втечі. Під час затримання порушників охоронцям кордону довелося здійснити кілька пострілів вгору. Тільки після цього ситуація була локалізована», – повідомляють у ДПСУ.

Згодом правоохоронці з’ясували, що водій, місцевий мешканець, здійснював доставку чотирьох чоловіків до державного кордону задля його незаконного перетину. Нелегальні туристи, жителі Київської, Львівської та Івано-Франківської областей, заплатили за таку подорож від 6 до 8 тисяч євро.

Також правоохоронці встановили дані головних організаторів схеми. Щодо них до Національної поліції направили повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Водія, який виступав у ролі провідника, затримали. На решту правоохоронці склали протоколи про адміністративні правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що прикордонники в Чернівецькій області викрили ще одну спробу чотирьох військовозобов’язаних чоловіків незаконно потрапити до сусідньої Румунії.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано