На Буковині повністю завершили реконструкцію КПП «Дяківці»

Пошук
UA EN

На Буковині повністю завершили реконструкцію КПП «Дяківці»

Поділись новиною:

Реконструкція міжнародного пункту пропуску «Дяківці» завершена повністю. Відкриють КПП після того, як румунська сторона закінчить інфраструктурні роботи.

Про це повідомляє С4 з посиланням на голово Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка.

Наразі у «Дяківцях» завершені будівельні роботи та монтаж необхідного обладнання, систем освітлення та зв’язку. Також відремонтовано понад сім км під’їзного шляху. Завершують роботи з облаштування території.

Запланована пропускна спроможність пункту на добу – до 300 одиниць транспортних засобів, в тому числі 10 автобусів, 1550 громадян, у тому числі 500 пішоходів.

Загальна вартість робіт склала 181,5 мільйонів гривень. 

Нагадаємо, Будівництво контрольно-пропускного пункту «Дяківці» розпочали на Буковині ще у 2013 році, одночасно із КПП «Красноїльськ». У 2015 році фінансування вже відбувалось коштом транскордонної програми.

У вересні готовність КПП «Дяківці» складала 78%. На той час там уже добудували під’їзні шляхи і завершували облаштування самого КПП, а також виконували внутрішні роботи.

У четвер, 15 грудня, під час пресконференції начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк розповів про стан справ на КПП «Дяківці-Раковець» та причину затримки відкриття пункту.

Читайте також:

СБУ на Буковині затримала зрадника, який готував ракетні удари рф по Чернівецькій області
Служба безпеки затримала російського інформатора на Буковині. Він готував ракетно-дронові удари по критичній інфраструктурі регіону та намагався вступити до окупаційних угруповань рф. Про це пише ...
У Чернівцях з 1 липня вводять спеціальний режим роботи зовнішнього освітлення
Починаючи з 1 липня, у Чернівцях обмежать ввімкнення зовнішнього освітлення у нічний час. Таке рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, пише С4. У ...
Війна
25.06
12:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано