На Буковині нетверезий водій в’їхав у відбійник

Пошук
UA EN

На Буковині нетверезий водій в’їхав у відбійник

Поділись новиною:

На трасі Житомир — Чернівці п’яний водій влаштував ДТП. Чоловік на швидкості врізався у відбійник.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Чернівецькій області.

Аварія трапилась днями близько 22-ї години: патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Н-03 Житомир — Чернівці.

«Прибувши на місце автопригоди, охоронці порядку з’ясували, що водій автомобіля ВАЗ не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, як наслідок, здійснив наїзд на відбійник», – повідомляють у поліції.

Як зазначають правоохоронці, під час спілкування з водієм, поліцейські помітили, що в чоловіка присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Керманич погодився пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння на місці та «надув» у драгер 2,50 проміле.

Відтак на 31-річного водія авто інспектори склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані спʼяніння).

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що 28 жовтня у селі Липовани 28-річна водійка влетіла в дерево, через що отримала травму голови та ніг.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано