На Буковині нетверезий водій намагався підкупити поліцейських, аби уникнути відповідальності за порушення

Пошук
UA EN

На Буковині нетверезий водій намагався підкупити поліцейських, аби уникнути відповідальності за порушення

Поділись новиною:

У четвер, 12 вересня, у Дністровському районі правоохоронці зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Чоловік був у нетверезому стані. Аби уникнути відповідальності за скоєне, він запропонував поліцейським хабар.

Про це інформує С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Як зазначають у поліції інцидент трапився в селі Клішківці, де правоохоронці зупинили автомобіль «ВАЗ-2110» під керуванням 56-річного місцевого жителя.

«Спілкуючись із водієм, поліцейські помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест на освідування. Буковинець, щоб уникнути відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані, поклав гроші до службового автомобіля правоохоронців», — йдеться в повідомлені.

Тоді на місце інциденту викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала правопорушення. Неправомірну вигоду поліцейські вилучили.

Відомості про вказаний злочин слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань — за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Крім цього, щодо водія правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За скоєне йому загрожує від двох до чотирьох років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на міжнародному пункті пропуску «Дяківці-Раковець» 33-річний чоловік намагався підкупити прикордонників. За 200 доларів він намагався пришвидшити проходження паспортного контролю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано